MO-opetus lähipäivillä Oulussa; Koppikooste

Kaisa kertoi omalla ihanalla hersyvällä tyylillään omasta aiheestaan. Ihailen Kaisan tapaa heittäytyä ja tehdä asiat omalla tyylillä; Kaisan opetuksessa ei taatusti ole jäykkää meininkiä. Kaisan teettämät draama-harjoitukset olivat hauskoja.

Sallan työkalu verkkokurssin suunnitteluun oli ihan loistava, kaivelin tekemäni muistiinpanot muuten esille kun suunnittelin oman opetusharjoittelun verkkokurssia. Sallan esiintymistyyli oli vakuuttava, paljon asiaa saa mahtumaan pieneen aikaan kun on ripeä.

Tiina ja Kirsi pitivät oman opetuksen dialogista. Molemmilla on ihanan rauhallinen tyyli esittää asioita, tosin mietin, pitääkö välillä kuuntelijoita herätellä. Ainakin tuli harjoiteltua aktiivista kuuntelua.

Anun opetti meille, mitä on PLE. Onkin olemassa valtava määrä verkko-opetuksen työkaluja, joista olemme nähneet vain murto-osan. Anu avasi vaikeita termejä ja täysin uusia juttuja asiantuntevasti.

Parasta MO-päivillä oli se, miten erilaisia ryhmätöitä ja tehtäviä opettajat teettivät, oli learning cafe, draamaharjoituksia, Bonon hatut ja toiminnallisuutta, kun opeteltiin kyykkäämään. Kaksi päivää meni todella nopeasti, tällaistä opettamista ja oppimista jää kaipaamaan!