Valitsin näyttöseminaariin ns. vaihtoehtoisen tavan esittää osaamista, eli suullisesti esitellä oman opetusfilosofiani ja tulevaisuuden kehittämisen kohteet. Viimeiset kolme viikkoa olen lukenut, reflektoinut ja kirjoittanut valinnaisia, joten melkoinen kiire ja väsymys painoi loppumetreillä...

Olin onneksi aamulla ensimmäisenä vuorossa. Päätin että kerron miten olen päässyt omasta mielestäni osaamistavoitteisiin ja minkälaiset asiat ovat ammatillisena opettajan tärkeitä, nimen omaan liiketalouden alalla. Sainkin Anulta ihan mahtavaa palautetta verkostointiosaamisesta, ohjaamisesta ja aitoudesta. Kiitos Anulle kuljetusta matkasta, ja kaikesta vertaistuesta, myös yksityiselämän puolella <3 Koen että omia vahvuuksia on nimen omaan heittäytyminen, oman alan eli liiketalouden tarpeiden tunnistaminen, sosiaalisuus, verkostoituminen ja luovuus.

Oli mielenkiintoista olla tilaisuudessa opiskelijoiden kanssa, jotka olivat jo siirtyneet uuteen OPS:iin. Kaikilla oli todella erilaiset taustat ja sisällöt.

Tässä lyhyesti oma filosofiani:

20170507_204058.jpg

Matkan varrella opittua:

IMG_8486.jpg

Kun aina menee jotain pieleen, niin aloitin koko homman nurinperin.... :D

IMG_8475.jpg