Anun blogi

Anun blogi on todella visuaalinen, raikas ja värikäs ja sitä on ilo lukea ja katsella. Mukavaa että Anu on käyttänyt paljon kuvia, ja ne antavat blogille persoonallisen leiman. Anu käsittelee asioita alusta lähtien omaan osaamiseen peilaten ja hienosti pohdiskelee, mitkä aihealueet ovat oleellisia oman työn ja kehittymisen kannalta, ja mitkä taas ovat hallussa. Anu on hienosti avannut blogiin AC-sessioita.  Blogi sisältää todella paljon reflektointia, ja vähemmän itse opitun tiedon kertaamista, mikä osoittaa sen että Anulla on omasta mielestään perusasioita hyvin hallussa. APE8-osiossa Anu pohdiskelee hienosti omia kehittymiskohteita, eli opetuksen suunnittelua ja arviointia. Anu on myös linkittänyt blogiin paljon ajankohtaisia artikkeleita ja erilaisia lähteitä. Omaan blogiini sain myös hieman parannusideoita, otan Anusta mallia ja avaan enemmän AC-istuntoja jatkossa ja pohdiskelen.

Vaikka Anu käsittelee oman oppimisteoriansa, APE 3-4 on käsitelty varsin lyhyesti, ja niitä voisi avata hieman enemmän ja tuoda myös oman työn kautta käytännön esimerkkejä.

Anu on hienosti tehnyt oivalluksia ryhmädynamiikasta ja ryhmän ohjaamisesta ja peilannut niitä myös tähän omaan opiskeluryhmäämme. ”Ryhmän pelisäännöt” kuulostaa toimivalta konseptilta, jonka voisi ottaa käyttöön tällaisissa eAPE-ryhmissä.

Anun portfolio-kooste

Anu on portfoliokoosteessaan käsitellyt itselleen tärkeimmät osa-alueet ammatillisen kehittymisen kannalta. Hän on käsitellyt myös B-osiossa omat kehittymisalueet, olisin toivonut enemmän osaamisen esille tuomista. Uskon kyllä että Anu on monella osa-alueella kehittyvä –tai jopa pätevä.